Spirituele schilderijen kunnen in het dagelijks leven een toevoeging zijn. De edelstenen die ik in deze werken heb gebruikt zijn zorgvuldig gekozen met een speciaal doel.

uit 2019 tot 2019 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Boogschutter - Sterrenbeeld schilderij

2019

Acryl op doek, gemengde techniek met amethist, turkoois en lapis lazuli. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'boogschutter'.

Kreeft - Sterrenbeeld schilderij

2019

Acryl op doek, gemengde techniek met rozekwarts, labradoriet en maansteen. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'kreeft'.

Leeuw - Sterrenbeeld schilderij

2019

Acryl op doek, gemengde techniek met peridoot, citrien en bergkristal. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'leeuw'.

Maagd - Sterrenbeeld schilderij

2019

Acryl op doek, gemengde techniek met carneool, dendriet jaspis en rode jaspis. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'maagd'.

Ram - Sterrenbeeld schilderij

2019

Acryl op doek, gemengde techniek met robijn, jaspis en carneool. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'ram'.

Schorpioen - Sterrenbeeld schilderij

2019

Acryl op doek, gemengde techniek met granaat, agaat en carneool. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'schorpioen'.

Steenbok - Sterrenbeeld schilderij

2019

Acryl op doek, gemengde techniek met granaat, onyx en chalcedoon. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'steenbok'.

Stier - Sterrenbeeld schilderij

2019

Acyl op doek, gemengde techniek met rozekwarts, lapis lazulli en saffier. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'stier' .

Tweeling - Sterrenbeeld schilderij

2019

Acyl op doek, gemengde techniek met citrien, tijgeroog en chalcedoon. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'tweeling'.

Vissen - Sterrenbeeld schilderij

2019

Acryl op doek, gemengde techniek met amethist, peridoot en labradoriet. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'vissen'.

Waterman - Sterrenbeeld schilderij

2019

Acyl op doek, gemengde techniek met aquamarijn, turkoois en granaat. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'waterman'.

Weegschaal - Sterrenbeeld schilderij

2019

Acryl op doek, gemengde techniek met rookkwarts, aventurijn en citrien. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'weegschaal'.