Spirituele kunst, zoals schilderijen en sieraden met edelstenen, kunnen in het dagelijks leven een toevoeging zijn. De edelstenen die ik in deze werken heb gebruikt zijn zorgvuldig gekozen met een speciaal doel.

uit 2016 tot 2019 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Boogschutter - Sterrenbeeld schilderij

2019

Acryl op doek, gemengde techniek. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'boogschutter'. Amethist: kan men goed gebruiken bij het mediteren en vermindert stress en hoofdpijn. Turkoois: staat bekend als vriendschapssteen en is een beschermende steen op reis. Lapis Lazuli: staat ook bekend als vriendschapssteen.

Kreeft - Sterrenbeeld schilderij

2019

Acryl op doek, gemengde techniek. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'kreeft'. Maansteen: hoort bij goden, godinnen en de liefde. Rozekwarts: verbetert het gevoelsleven, liefde voor onszelf wordt ook hersteld met deze steen. Labradoriet: versterkt en beschermt ons aura.

Leeuw - Sterrenbeeld schilderij

2019

Acryl op doek, gemengde techniek. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'leeuw'. Citrien: daar wordt je vrolijk van, helpt depressies en futloosheid te bestrijden, geeft zelfvertrouwen. Peridoot: opent het innerlijk. Bergkristal: brengt lichaam en geest in evenwicht, geeft het lichaam weer energie en neutraliseert negatieve straling.

Maagd - Sterrenbeeld schilderij

2019

Acryl op doek, gemengde techniek. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'maagd'. Jaspis: met deze steen kan een sterke verbinding gemaakt worden met de aarde. Carneool: is de steen van vitaliteit en levensvreugde. Dit werkt heb ik gemaakt met 'rode jaspis' en 'dendriet jaspis'.

Ram - Sterrenbeeld schilderij

2019

Acryl op doek, gemengde techniek. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'ram'. Robijn: werd vroeger gebruikt als 'levenssteen', versterkt het hart en geeft kracht. Carneool: is de steen van vitaliteit en levensvreugde. Jaspis: met deze steen kan een sterke verbinding gemaakt worden met de aarde.

Schorpioen - Sterrenbeeld schilderij

2019

Acryl op doek, gemengde techniek. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'schorpioen'. Granaat: geeft de drager vertrouwen en wilskracht. Bevordert vriendschappen. Agaat: is een rustgevende steen, kalmeert en zorgt voor harmonie. Carneool: is de steen van vitaliteit en levensvreugde.  

Steenbok - Sterrenbeeld schilderij

2019

Acryl op doek, gemengde techniek. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'steenbok'. Granaat: geeft de drager vertrouwen en wilskracht. Bevordert vriendschappen. Onyx: was vroeger de steen van tovenaars, wordt gebruikt bij gehoorproblemen. Chalcedoon: versterkt de goede eigenschappen en geeft rust.  

Stier - Sterrenbeeld schilderij

2019

Acyl op doek, gemengde techniek.. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'stier' . Rozekwarts: verbetert het gevoelsleven, liefde voor jezelf wordt ook hersteld met deze steen. Saffier: stimuleert spiritualiteit, geeft kracht en onsterfelijkheid. Lapis Lazuli: staat bekend als vriendschapssteen.

Tweeling - Sterrenbeeld schilderij

2019

Acyl op doek, gemengde techniek, Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'tweeling'. Citrien: daar wordt je vrolijk van, helpt depressies en futloosheid te bestrijden. Tijgeroog: beschermt tegen negativiteit van buitenaf. Chalcedoon: versterkt de goede eigenschappen en geeft rust.  

Vissen - Sterrenbeeld schilderij

2019

Acryl op doek, gemengde techniek. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'vissen'. Amethist: kan men goed gebruiken bij het mediteren en vermindert stress en hoofdpijn. Peridoot: opent het innerlijk. Labradoriet: versterkt en beschermt ons aura.  

Waterman - Sterrenbeeld schilderij

2019

Acyl op doek, gemengde techniek. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'waterman'. Aquamarijn: wordt heel veel gebruikt bij diverse luchtwegproblemen en allergieën. Turkoois: staat bekend als vriendschapssteen en is een beschermende steen op reis. Granaat: geeft de drager vertrouwen en wilskracht. Bevordert vriendschappen.

Weegschaal - Sterrenbeeld schilderij

2019

Acryl op doek, gemengde techniek. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'weegschaal'. Rookkwarts: deze steen voert negatieve energie af. Aventurijn: is goed voor diverse huidklachten. Citrien: daar wordt je vrolijk van, helpt depressies en futloosheid te bestrijden.

Eyes of wisdom

2016

Acryl op doek, gemengde techniek met turkoois, ruwe zirkoon, parelmoer en papier uit Nepal met de ogen van de boeddha.