Galerie

Spirituele kunst, zoals schilderijen en sieraden met edelstenen, kunnen in het dagelijks leven een toevoeging zijn. De edelstenen die ik in deze werken heb gebruikt zijn zorgvuldig gekozen met een speciaal doel.

uit 2022 tot 2024 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Weegschaal - Sterrenbeeld schilderij -

Weegschaal - Sterrenbeeld schilderij -

2024

Sterrenbeeld weegschaal

Boogschutter - Sterrenbeeld schilderij

Boogschutter - Sterrenbeeld schilderij

2022

Acryl op doek, gemengde techniek. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'boogschutter'. Amethist: kan men goed gebruiken bij het mediteren en vermindert stress en hoofdpijn. Turkoois: staat bekend als vriendschapssteen en is een beschermende steen op reis. Lapis Lazuli: staat ook bekend als vriendschapssteen.

Eyes of wisdom

Eyes of wisdom

2022

Acryl op doek, gemengde techniek met turkoois, ruwe zirkoon, parelmoer en papier uit Nepal met de ogen van de boeddha.

Leeuw - Sterrenbeeld schilderij

Leeuw - Sterrenbeeld schilderij

2022

Acryl op doek, gemengde techniek. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'leeuw'. Citrien: daar wordt je vrolijk van, helpt depressies en futloosheid te bestrijden, geeft zelfvertrouwen. Peridoot: opent het innerlijk. Bergkristal: brengt lichaam en geest in evenwicht, geeft het lichaam weer energie en neutraliseert negatieve straling.

Maagd - Sterrenbeeld schilderij

Maagd - Sterrenbeeld schilderij

2022

Acryl op doek, gemengde techniek. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'maagd'. Jaspis: met deze steen kan een sterke verbinding gemaakt worden met de aarde. Carneool: is de steen van vitaliteit en levensvreugde. Dit werkt heb ik gemaakt met 'rode jaspis' en 'dendriet jaspis'.

Schorpioen - Sterrenbeeld schilderij

Schorpioen - Sterrenbeeld schilderij

2022

Acryl op doek, gemengde techniek. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'schorpioen'. Granaat: geeft de drager vertrouwen en wilskracht. Bevordert vriendschappen. Agaat: is een rustgevende steen, kalmeert en zorgt voor harmonie. Carneool: is de steen van vitaliteit en levensvreugde.  

Steenbok - Sterrenbeeld schilderij

Steenbok - Sterrenbeeld schilderij

2022

Acryl op doek, gemengde techniek. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'steenbok'. Granaat: geeft de drager vertrouwen en wilskracht. Bevordert vriendschappen. Onyx: was vroeger de steen van tovenaars, wordt gebruikt bij gehoorproblemen. Chalcedoon: versterkt de goede eigenschappen en geeft rust.  

Tweeling - Sterrenbeeld schilderij

Tweeling - Sterrenbeeld schilderij

2022

Acyl op doek, gemengde techniek, Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'tweeling'. Citrien: daar wordt je vrolijk van, helpt depressies en futloosheid te bestrijden. Tijgeroog: beschermt tegen negativiteit van buitenaf. Chalcedoon: versterkt de goede eigenschappen en geeft rust.  

Vissen - Sterrenbeeld schilderij

Vissen - Sterrenbeeld schilderij

2022

Acryl op doek, gemengde techniek. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'vissen'. Amethist: kan men goed gebruiken bij het mediteren en vermindert stress en hoofdpijn. Peridoot: opent het innerlijk. Labradoriet: versterkt en beschermt ons aura.  

Waterman - Sterrenbeeld schilderij

Waterman - Sterrenbeeld schilderij

2022

Acyl op doek, gemengde techniek. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'waterman'. Aquamarijn: wordt heel veel gebruikt bij diverse luchtwegproblemen en allergieën. Turkoois: staat bekend als vriendschapssteen en is een beschermende steen op reis. Granaat: geeft de drager vertrouwen en wilskracht. Bevordert vriendschappen.

Weegschaal - Sterrenbeeld schilderij

Weegschaal - Sterrenbeeld schilderij

2022

Acryl op doek, gemengde techniek. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'weegschaal'. Rookkwarts: deze steen voert negatieve energie af. Aventurijn: is goed voor diverse huidklachten. Citrien: daar wordt je vrolijk van, helpt depressies en futloosheid te bestrijden.