(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Bloemig oranje

2019

Acryl op doek, gemengde techniek met papier en citrien.

Couleur de Roussillon

2019

Acryl op doek, gemengde techniek met turks marmerpapier, pigment uit Roussillon, jaspis, parelmoer en bladkoper.

De pluis

2019

Acryl op doek, gemengde techniek met bergkristal en tijgeroog.

Ebru flowers

2019

Acryl op doek, gemengde techniek met turks marmerpapier, saffier, celestien en bladzilver.

I'm happy

2019

Acryl op doek, gemengde techniek met citrien, parelmoer en bladgoud.

Boogschutter - Sterrenbeeld schilderij

2019

Acryl op doek, gemengde techniek. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'boogschutter'. Amethist: kan men goed gebruiken bij het mediteren en vermindert stress en hoofdpijn. Turkoois: staat bekend als vriendschapssteen en is een beschermende steen op reis. Lapis Lazuli: staat ook bekend als vriendschapssteen.

I'm happy

2019

Acryl op doek, gemengde techniek, de lijst is meegeschilderd in goud-gele kleur. Dit werk is gemaakt met citrien, parelmoer en bladgoud. Citrien: daar wordt je vrolijk van, helpt depressies en futloosheid te bestrijden, geeft zelfvertrouwen. Door de combinatie van citrien, de goud-gele kleur van de lijst en het blauw wat doet denken aan de zomer, is dit een werk wat een vrolijke, positieve invloed kan hebben wanneer dit geplaatst wordt in een ruimte.

Ketting

2019

Ketting van textiel met leer en suede, met turkoois, barnsteen, smargd en hanger van heliotroop. De ketting is zelf samen te stellen.

Kreeft - Sterrenbeeld schilderij

2019

Acryl op doek, gemengde techniek. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'kreeft'. Maansteen: hoort bij goden, godinnen en de liefde. Rozekwarts: verbetert het gevoelsleven, liefde voor onszelf wordt ook hersteld met deze steen. Labradoriet: versterkt en beschermt ons aura.

Leeuw - Sterrenbeeld schilderij

2019

Acryl op doek, gemengde techniek. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'leeuw'. Citrien: daar wordt je vrolijk van, helpt depressies en futloosheid te bestrijden, geeft zelfvertrouwen. Peridoot: opent het innerlijk. Bergkristal: brengt lichaam en geest in evenwicht, geeft het lichaam weer energie en neutraliseert negatieve straling.

Maagd - Sterrenbeeld schilderij

2019

Acryl op doek, gemengde techniek. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'maagd'. Jaspis: met deze steen kan een sterke verbinding gemaakt worden met de aarde. Carneool: is de steen van vitaliteit en levensvreugde. Dit werkt heb ik gemaakt met 'rode jaspis' en 'dendriet jaspis'.

Ram - Sterrenbeeld schilderij

2019

Acryl op doek, gemengde techniek. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'ram'. Robijn: werd vroeger gebruikt als 'levenssteen', versterkt het hart en geeft kracht. Carneool: is de steen van vitaliteit en levensvreugde. Jaspis: met deze steen kan een sterke verbinding gemaakt worden met de aarde.

Schorpioen - Sterrenbeeld schilderij

2019

Acryl op doek, gemengde techniek. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'schorpioen'. Granaat: geeft de drager vertrouwen en wilskracht. Bevordert vriendschappen. Agaat: is een rustgevende steen, kalmeert en zorgt voor harmonie. Carneool: is de steen van vitaliteit en levensvreugde.  

Steenbok - Sterrenbeeld schilderij

2019

Acryl op doek, gemengde techniek. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'steenbok'. Granaat: geeft de drager vertrouwen en wilskracht. Bevordert vriendschappen. Onyx: was vroeger de steen van tovenaars, wordt gebruikt bij gehoorproblemen. Chalcedoon: versterkt de goede eigenschappen en geeft rust.  

Stier - Sterrenbeeld schilderij

2019

Acyl op doek, gemengde techniek.. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'stier' . Rozekwarts: verbetert het gevoelsleven, liefde voor jezelf wordt ook hersteld met deze steen. Saffier: stimuleert spiritualiteit, geeft kracht en onsterfelijkheid. Lapis Lazuli: staat bekend als vriendschapssteen.

Tweeling - Sterrenbeeld schilderij

2019

Acyl op doek, gemengde techniek, Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'tweeling'. Citrien: daar wordt je vrolijk van, helpt depressies en futloosheid te bestrijden. Tijgeroog: beschermt tegen negativiteit van buitenaf. Chalcedoon: versterkt de goede eigenschappen en geeft rust.  

Vissen - Sterrenbeeld schilderij

2019

Acryl op doek, gemengde techniek. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'vissen'. Amethist: kan men goed gebruiken bij het mediteren en vermindert stress en hoofdpijn. Peridoot: opent het innerlijk. Labradoriet: versterkt en beschermt ons aura.  

Waterman - Sterrenbeeld schilderij

2019

Acyl op doek, gemengde techniek. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'waterman'. Aquamarijn: wordt heel veel gebruikt bij diverse luchtwegproblemen en allergieën. Turkoois: staat bekend als vriendschapssteen en is een beschermende steen op reis. Granaat: geeft de drager vertrouwen en wilskracht. Bevordert vriendschappen.

Weegschaal - Sterrenbeeld schilderij

2019

Acryl op doek, gemengde techniek. Dit werk is gemaakt met edelstenen die speciaal bestemd zijn voor het sterrenbeeld 'weegschaal'. Rookkwarts: deze steen voert negatieve energie af. Aventurijn: is goed voor diverse huidklachten. Citrien: daar wordt je vrolijk van, helpt depressies en futloosheid te bestrijden.

Enjoy

2018

Acryl op doek, gemengde techniek met koper uit Michigan USA, turkoois, pyriet, zirkoon. De lijst is meegeschilderd.

Eye in the sky

2018

Acryl op doek, gemengde techniek met opaal, zirkoon, parelmoer en diverse schelpen.

Roots in Sweden

2018

Acryl op doek, gemengde techniek, beide zijden zijn beschilderd op ook sokkel van hout. Met staalslakken uit Zweden, Pyriet, Ioliet en Calciet.

Time into the sunset

2018

Acryl op doek, gemengde techniek, beide zijden zijn beschilderd op een sokkel van hout. Met turkoois, citrien, pyriet en dendriet-jaspis.

Color me peach

2017

Acryl op doek, gemengde techniek met fuchsiet, jaspis, parelmoer en gedroogd mos.

Envie d'été

2017

Acryl op doek, gemengde techniek met pyriet, peridoot, ioliet, turkoois, citrien, ingezet met verschillende papiersoorten en bladgoud en verschillende materialen wat ik gevonden heb op het strand in Normandië.

Mysteryland

2017

Acryl op doek, gemengde techniek met turkoois, hematiet, zirkoon en parelmoer.

Beautiful weather

2016

Acryl op doek, gemengde techniek met robijn, carneool en jaspis.

Eyes of wisdom

2016

Acryl op doek, gemengde techniek met turkoois, ruwe zirkoon, parelmoer en papier uit Nepal met de ogen van de boeddha.

Hello world

2016

Acryl op doek, gemengde techniek met aventurijn, olivijn en citrien.

La vie est belle

2016

Acryl op doek, gemengde techniek met aventurijn, olivijn, parelmoer en gedroogde druivenbladeren.

Little Sweet

2016

Acryl op doek, gemengde techniek met bladeren van de Bougainville, lepidoliet, olivijn en parelmoer. 

Little Wild Iris

2016

Acryl op doek, gemengde techniek met peacock pyriet, zirkoon, amethist, parelmoer.

Love is in the air

2016

Acryl op doek, gemengde techniek met turkoois, lapis lazuli en parelmoer.

Purlple Paradise

2016

Acryl op doek, gemengde techniek met amethist, lilaczaniet, versteend hout op een sokkel van hout, aan beide zijden beschilderd.

White world

2016

Acryl op doek, gemengde techniek met bergkristal, hematiet en celestien.

With love

2016

Acryl op doek, gemengde techniek met paua schelp, turkoois en rozekwarts.
 

Glitter & Glamour

2015

Acryl op doek, gemengde techniek met Swarovski kristallen, carborundum en citrien.

The flow

2015

Acryl op doek, gemengde techniek met robijn, jaspis, bergkristal.

Lazy lis

2014

Acryl op doek, gemengde techniek met ametrien, amethist, citrien en robijn.